Uitlaatservice

Groepsuitlaat

Uiteraard letten wij bij groepsuitlaat erop welk ras met welke groep mee gaat en wat voor karakter de hond heeft. Zo zullen wij ook eerst kijken hoe uw hond reageert op andere honden voordat de hond mee mag met de groep. Dit doen wij uit veiligheid voor alle honden die wij in onze uitlaatservice hebben. Honden die wel met andere honden kunnen opschieten, maar niet luisteren, kunnen wel mee, daar hebben wij speciale lijnen voor van maximaal 10 meter. Groepsuitlaat kan alleen als vaste hond en niet voor éénmalig. Dit is inclusief ophalen/thuisbrengen en minimaal een uur lopen in een losloopgebied. Er worden regelmatig foto’s gemaakt en naar de baasjes gestuurd om te zien hoe blij de hondjes zijn. De groep zal niet groter worden dan 6 honden om zo de juiste overzicht te houden. De groepsuitlaat is alleen van maandag tot en met vrijdag. 

Groepsuitlaat - Per uur
1 hond € 11,80
2 of meer honden € 10,80

Individuele uitlaat

Mocht uw hond niet met andere honden kunnen opschieten, dan bieden wij de individuele uitlaat aan. Ook kunt u dit combineren met een training van een ervaren hondentrainer. Bijvoorbeeld u heeft een hond die erg trekt bij het uitlaten, waardoor het uitlaten haast onmogelijk is. Zij zal de hond aanleren het foute gedrag in te leveren voor het goede gedrag. De individuele uitlaat zal plaatsvinden in de vertrouwde omgeving omstreeks uw huis. Individuele uitlaat is ook ideaal als u een dagje weg moet, naar een pretpark gaat of heel vervelend even opgenomen moet worden in het ziekenhuis. 

Individuele uitlaat - Per 30 minuten
Per hond € 15,00

 Let op! Amerikaanse Staffords en Pitbull's mogen niet mee met de groepsuitlaat. Wij hebben teveel nare ervaringen met dit ras meegemaakt. Uit veiligheid van de roedel hebben wij dit helaas moeten besluiten. Uiteraard halen wij ze wel op voor de individuele uitlaat.

Daycare Huisdierenoppas

NIEUW! Daycare Huisdierenoppas (m.u.v. katten) in Zwijndrecht en Alblasserdam in een huiselijke sfeer. Wij hebben een beperkte beschikbaarheid in huis dit heeft talloze voordelen voor uw huisdier. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier een fijne tijd heeft en genoeg beweging krijgt.

Alblasserdam met tuin:

€25,00 per dag

incl. overnachting €27,50

Zwijndrecht met tuin:

€25,00 per dag

incl. overnachting €27,50

Heeft u vragen over één van onze diensten, dan kunt u contact opnemen via de e-mail info@shadowpack.nl of telefonisch 06-46434195 (9.00-18.00 uur).
Ook werken wij samen met een andere uitlaatservice die dierendagopvang hebben in huiselijk sfeer.