Uitlaatservice

Groepsuitlaat

Uiteraard letten wij bij groepsuitlaat erop welk ras met welke groep mee gaat en wat voor karakter de hond heeft. Zo zullen wij ook eerst kijken hoe uw hond reageert op andere honden voordat de hond mee mag met de groep. Dit doen wij uit veiligheid voor alle honden die wij in onze uitlaatservice hebben. Groepsuitlaat kan alleen als vaste hond en niet voor éénmalig. Dit is inclusief ophalen/thuisbrengen en minimaal een uur lopen in een losloopgebied. Wij halen alleen honden op in Hendrik Ido Ambacht. Woont u buiten Hendrik Ido Ambacht? Dan kunt u gebruik maken van de dagopvang. De dagopvang is gevestigd in Alblasserdam. Er worden regelmatig foto’s gemaakt en geplaatst op onze Facebook pagina van de hondenschool om te zien hoe blij de hondjes zijn. De groep zal niet groter worden dan 3 honden (per begeleider) om zo de juiste overzicht te houden. De groepsuitlaat is alleen van maandag tot en met vrijdag. Honden die niet los kunnen nemen wij niet meer aan. 

Groepsuitlaat - Per uur
1 hond € 15,00

Wij nemen alleen nog kleine hondenrassen aan. De grotere rassen zijn gereserveerd.

Individuele uitlaat

Helaas is er geen individuele uitlaat. Alles gaat in groepsverband.

Daycare Huisdierenoppas

Let op! De opvang zit vol. Wij nemen geen nieuwe klanten meer aan. 

Daycare  in  Alblasserdam in een huiselijke sfeer. Wij hebben een beperkte beschikbaarheid in huis dit heeft talloze voordelen voor uw hond. Wij zorgen ervoor dat uw hond een fijne tijd heeft en genoeg beweging krijgt.

Alblasserdam met tuin:

€25,00 per dag

incl. overnachting €27,50

Heeft u vragen over één van onze diensten, dan kunt u contact opnemen via de e-mail info@shadowpack.nl. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen uw email te beantwoorden.