Puppy cursus

Met deze cursus leert u en uw pup de basiscommando's aan op een speelse wijze. De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op zaterdag en zondag. Tijdens de cursus leren wij uw pup de basiscommando's: zit, af, luisteren naar de naam, blijf en nog veel meer.

Bij de eerste les mogen de hondeneigenaren lid worden van een besloten Facebook pagina, daar bespreken we van alles o.a. het opvoeden van de hond. In de theorie nemen wij zeker mee: - De lichaamstaal van de hond - Kind en Hond (regels) - E.H.B.O. voor honden - De leerprincipes die je kan toepassen tijdens de training. Ook is erbij elke les de gelegenheid te socialiseren met de andere pups en vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van een kleine uur. U kunt dit vergelijken met een strippenkaart. Mocht u een keer niet kunnen om wat voor reden dan ook, dan kan de les ingehaald worden op een andere dag. De annulering moet wel 24 uur van te voren gemeld zijn, anders gaat de les verloren. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven, zodat er aandacht is voor iedereen.

Wij hebben een extra services via de WhatssApp. Mocht u een vraag hebben die niet kan wachten tot de volgende les, dan kunt u de vraag stellen via de WhatssApp. Wij garanderen alle vragen te beantwoorden die voor 18.00uur zijn verstuurd. 

De prijs van 10 lessen is 95,00.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@shadowpack.nl