Puppy cursus

Met deze cursus leert u en uw pup de basiscommando's aan op een speelse wijze, vooral beloningsgericht. De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op verschillende dagen. Tijdens de cursus leren wij uw pup de basiscommando's: zit, af, luisteren naar de naam, blijf en nog veel meer.

Op hondenschool Shadow Pack werken wij niet met vrijwilligers. Wij werken met instructeurs met jaren ervaring en die elk jaar bijscholen. Ook wordt theorie meegenomen, zoals E.H.B.O. voor honden en lichaamstaal hond. 

Er is een extra service voor vragen buiten de lessen om. En u kunt gebruik maken van onze besloten Facebook pagina tijdens de gehele cursus. Op deze pagina zijn er filmpjes van eigen honden te zien of honden van de cursus. De vraag van de week wordt besproken en er zijn nog veel meer handige tips te vinden.

Ook hebben wij een hondenuitlaatservice waar de cursist (gratis) gebruik van mag maken om mee te lopen met eigen hond tijdens de wandeling met de roedel van instructrice Mirella Lodder. De uitlaat is van maandag tot en met vrijdag. De hond kan zo socialiseren met verschillende hondenrassen.

De cursus bestaat uit 6 lessen van ca. 50 minuten. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven van max. 7 honden, zodat er aandacht is voor iedereen. 

De prijs van 6 lessen is € 89,00.

Gelieve een privéles? Dat is ook mogelijk. 
5 privélessen bedraagt € 175,00 (losse lessen is niet mogelijk). 

Aan het einde van de cursus krijgt elke cursist een 'bewijs van deelname' certificaat. Deze certificaat is op te halen bij dierenspeciaalzaak Djairo's Nature gevestigd op de Graaf Willemlaan 87 te Hendrik Ido Ambacht. Bij het ophalen van de certificaat krijgt elke cursist een goodiebag voor de hond.

Hieronder staan de startdatums van alle groepscursussen. 

Zondag 4 juni om 11.00u - Vol!
Maandag 5 juni om 14.00u - 1 plek vrij!
Zondag 11 juni om 10.00u- 5 plekken vrij!
Woensdag 21 juni om 14.00u - 6 plekken vrij!
Zondag 25 juni om 12.00u - 7 plekken vrij!
Zaterdag 1 juli om 10.00u - 2 plekken vrij!
Zaterdag 1 juli om 11.00u - 5 plekken vrij!

- Opgeven kunt door een email te sturen naar info@shadowpack.nl

Wij zijn niet telefonisch bereikbaar, alles gaat via de email.

Wij werken niet met een wachtlijst. Houdt deze site in de gaten voor nieuwe datums.

[kiwi-social-bar]