Puppy cursus

Met deze cursus leert u en uw pup de basiscommando's aan op een speelse wijze. De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op zaterdag en zondag. Tijdens de cursus leren wij uw pup de basiscommando's: zit, af, luisteren naar de naam, blijf en nog veel meer.

Bij de eerste les krijgen de hondeneigenaren een mapje mee met de informatie die die dag is besproken. Elke week wordt het mapje aangevuld. In de theorie nemen wij zeker mee: - De lichaamstaal van de hond - Kind en Hond (regels) - E.H.B.O. voor honden - De leerprincipes die je kan toepassen tijdens de training. Ook is erbij elke les de gelegenheid te socialiseren met de andere pups en vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van een kleine uur. U kunt dit vergelijken met een strippenkaart. Mocht u een keer niet kunnen om wat voor reden dan ook, dan kan de les ingehaald worden op een andere dag. De annulering moet wel 24 uur van te voren gemeld zijn, anders gaat de les verloren. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven, zodat er aandacht is voor iedereen.

Wij hebben een extra services via de WhatssApp. Mocht u een vraag hebben die niet kan wachten tot de volgende les, dan kunt u de vraag stellen via de WhatssApp. Wij garanderen alle vragen te beantwoorden die voor 18.00uur zijn verstuurd. 

Ook hebben wij een besloten Facebook pagina speciaal voor cursisten van de hondenschool. Hier kunt u leuke tips vinden via foto's en filmpjes van eigen honden. Ook organiseren wij vaak leuke activiteiten, zoals speurtochten, spelletjes middagen en grote wandelingen. Speciaal voor de jonge honden hebben wij buggy's. Zodat ze toch mee kunnen en niet de groeischijven overbelasten.

De prijs van 10 lessen is 95,00.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@shadowpack.nl