Puppy cursus

Met deze cursus leert u en uw pup de basiscommando's aan op een speelse wijze, vooral beloningsgericht. De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op vrijdag middag. Op zaterdag heel de dag.Tijdens de cursus leren wij uw pup de basiscommando's: zit, af, luisteren naar de naam, blijf en nog veel meer.

Op hondenschool Shadow Pack werken wij niet met vrijwilligers. Wij werken met instructeurs met jaren ervaring en die elk jaar bijscholen. Extra workshops zijn niet nodig, zoals E.H.B.O. voor honden en lichaamstaal hond. Dit wordt gelijk in de lessen meegenomen, zodat u niet nog meer geld hoeft uit te geven voor een extra workshop.

Er is een extra service voor vragen buiten de lessen om. En u kunt gebruik maken van onze besloten Facebook pagina tijdens de gehele cursus. Op deze pagina zijn er filmpjes van eigen honden te zien of honden van de cursus. De vraag van de week wordt besproken en er zijn nog veel meer handige tips te vinden.

Ook hebben wij een hondenuitlaatservice waar de cursist (gratis) gebruik van mag maken om mee te lopen met eigen hond tijdens de wandeling met de roedel van instructrice Mirella Lodder. De uitlaat is van maandag tot en met vrijdag. De hond kan zo socialiseren met verschillende hondenrassen.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 50 minuten. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven van max. 7 honden, zodat er aandacht is voor iedereen. 

De prijs van 6 lessen is € 79,00.

Aan het einde van de cursus krijgt elke cursist een 'bewijs van deelname' certificaat. Deze certificaat is op te halen bij dierenspeciaalzaak Djairo's Nature gevestigd op de Graaf Willemlaan 87 te Hendrik Ido Ambacht. Bij het ophalen van de certificaat krijgt elke cursist een goodiebag voor de hond.

Woensdag 21 september om 14.00u - Vol!
Maandag 3 oktober om 14.00u - 1 plek vrij!!
Zaterdag 1 oktober om 10.00u -  Vol!
Zaterdag 1 oktober om 11.00u - Vol!
Zaterdag 8 oktober om 13.00u - Vol!
Zondag 9 oktober om 10.00u - 3 plekken vrij!
Zondag 23 oktober om 11.00u - 6 plekken vrij!
Zondag 23 oktober om 12.00 - 6 plekken vrij!
Vrijdag 4 november om 14.00u - 7 plekken vrij!
Zaterdag 12 november om 09.00u - 5 plekken vrij!

Opgeven kunt door een email te sturen naar info@shadowpack.nl

De hondenschool is dicht van vrijdag 23 december 2022 t/m zondag 1 januari 2023...

Wij werken niet met een wachtlijst. Houdt deze site in de gaten voor nieuwe datums.