Bigboy’s Simba

Simba is een ontzettende lieve reu van 7 jaar.

Hij is erg aanhankelijk en wordt omschreven als een goede, trouwe sul.

Hoewel Simba zijn leeftijd misschien niet mee heeft is hij helemaal gezond en heeft hij eigenlijk ook nooit wat gemankeerd.

Simba is gewend in huis te leven en kan prima even alleen zijn zonder zangaudities te doen en zonder het demonstreren van het demonteren van kussens of andere meubelstukken. Simba is ontzettend lief en zachtaardig voor kinderen, maar per ongeluk soms toch een beetje bullmastiff lomp.

Hij is niet gewend met katten te leven en het is dus ook niet bekend hoe hij hierop zal reageren. Buiten is hij enthousiast maar altijd vriendelijk naar andere honden, hij wil erg graag spelen.

De eigenaren van Simba hebben helaas niet meer de tijd en mogelijkheid voor hem te zorgen. We zoeken daarom een plekje waar Simba welkom is, waar er weer tijd is voor eindeloze kroelpartijen, af en toe een spelletje en misschien een kindje om kusjes te geven. Een plekje waar hij lekker binnen mag leven in een gezin en hij (hopelijk) nog jaren mag genieten. Denkt u hem dit ‘gouden mandje’ te kunnen bieden? Meld u dan aan als adoptant via onze website www.bullmastiffherplaatsing.nl of stuur ons een prive-bericht voor de vragenlijst.