Gehoorzaamheid Cursus

Deze cursus is speciaal voor honden die de basiscommando's goed beheersen.

De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op vrijdag middag en zaterdag. De cursus is speciaal voor honden die de basiscommando's al goed beheersen alleen toe zijn aan een stapje verder.

Er wordt veel aandacht gegeven aan o.a. de commando's blijf, wandelen zonder trekken en wacht. En nog veel meer!

De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden.

Op hondenschool Shadow Pack werken wij niet met vrijwilligers. Wij werken met instructeurs met jaren ervaring en die elk jaar bijscholen. Extra workshops zijn niet nodig, zoals E.H.B.O. voor honden en lichaamstaal hond. Dit wordt gelijk in de lessen meegenomen, zodat u niet nog meer geld hoeft uit te geven voor een extra workshop.

Er is een extra service voor vragen buiten de lessen om. En u kunt gebruik maken van onze besloten Facebook pagina tijdens de gehele cursus. Op deze pagina zijn er filmpjes van eigen honden te zien of honden van de cursus. De vraag van de week wordt besproken en er zijn nog veel meer handige tips te vinden.

Ook hebben wij een hondenuitlaatservice waar de cursist (gratis) gebruik van mag maken om mee te lopen met eigen hond tijdens de wandeling met de roedel van instructrice Mirella Lodder. De uitlaat is van maandag tot en met vrijdag. De hond kan zo socialiseren met verschillende hondenrassen.

De cursus bestaat uit 9 lessen van een kleine uur. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven van max. 6 honden, zodat er aandacht is voor iedereen. Na de 9 lessen wordt er een examen afgenomen. Het certificaat is af te halen bij dierenspeciaalzaak Djairo's Nature. Daar staat een goodiebag op jullie te wachten. 

De prijs is € 135,00.

U kunt zich alleen aanmelden voor deze cursus als u eerder bij ons heeft gelest. 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@shadowpack.nl 

Wij streven ernaar binnen drie WERK-dagen uw e-mail te beantwoorden. 

I.v.m. drukte zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

[kiwi-social-bar ]