Gehoorzaamheid 2

Gehoorzaamheid 2 cursus is een een vervolg cursus van de gehoorzaamheid 1.

In deze cursus breiden we de commando's uit van de vorige cursus. 

De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op verschillende dagen.

Op hondenschool Shadow Pack werken wij niet met vrijwilligers. Wij werken met instructeurs met jaren ervaring en die elk jaar bijscholen. 

Er is een extra service voor vragen buiten de lessen om. En u kunt gebruik maken van onze besloten Facebook pagina tijdens de gehele cursus. Op deze pagina zijn er filmpjes van eigen honden te zien of honden van de cursus. De vraag van de week wordt besproken en er zijn nog veel meer handige tips te vinden.

Ook hebben wij een hondenuitlaatservice waar de cursist (gratis) gebruik van mag maken om mee te lopen met eigen hond tijdens de wandeling met de roedel van instructrice Mirella Lodder. De uitlaat is van maandag tot en met vrijdag. De hond kan zo socialiseren met verschillende hondenrassen.

De cursus bestaat uit 6 lessen van ca 50 minuten.. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven van max. 8 honden, zodat er aandacht is voor iedereen. 

De prijs van 6 lessen is € 92,50.

Aan het einde van de cursus krijgt elke cursist een 'bewijs van deelname' certificaat.

Toch liever examen doen? Die mogelijkheid is er en geef dit voor de start van de cursus door. Er zal dan een datum gepland worden voor examen af te nemen. Hier wordt € 12,50 in rekening gebracht. 

Opgeven kunt door een email te sturen naar info@shadowpack.nl

Dit is een vervolg cursus van Gehoorzaamheid 1. Heeft u nog geen les gehad bij ons, dan zal er eerst gehoorzaamheid 1 gevolgd moeten worden en een privéles geboekt worden. Kosten voor een privéles bedraagt € 39,50 voor 30 minuten. Privélessen worden alleen gegeven op doordeweekse dagen van dinsdag t/m donderdag vanaf 14.00u tot 16.00u. Vrijdag in overleg. In de weekenden en avonden is dit niet mogelijk.

Wij werken niet met een wachtlijst. Houdt deze site in de gaten voor nieuwere datums.