Gehoorzaamheid 1

Zit uw hond in de puberteit? En lijkt het wel dat de hond alles is vergeten wat hij/zij bij de puppycursus heeft geleerd? Heeft hij/zij (de bekende) kroketten in de oren? Of heeft u een puppycursus gevolgd en u wilt graag verder trainen met uw hond?

In deze cursus zorgen wij dat het baasje weer interessanter wordt dan de buitenwereld. We gaan ervoor zorgen om de band tussen het baasje en de hond te verbeteren door allerlei leuke oefeningen te doen.

De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op verschillende dagen.

Ook gaan we tijdens de cursus de oefeningen uitbreiden wat we hebben geleerd in de puppycursus.

Op hondenschool Shadow Pack werken wij niet met vrijwilligers. Wij werken met instructeurs met jaren ervaring en die elk jaar bijscholen. 

Er is een extra service voor vragen buiten de lessen om. En u kunt gebruik maken van onze besloten Facebook pagina tijdens de gehele cursus. Op deze pagina zijn er filmpjes van eigen honden te zien of honden van de cursus. De vraag van de week wordt besproken en er zijn nog veel meer handige tips te vinden.

Ook hebben wij een hondenuitlaatservice waar de cursist (gratis) gebruik van mag maken om mee te lopen met eigen hond tijdens de wandeling met de roedel van instructrice Mirella Lodder. De uitlaat is van maandag tot en met vrijdag. De hond kan zo socialiseren met verschillende hondenrassen.

De cursus bestaat uit 6 lessen van ca 50 minuten.. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven van max. 8 honden, zodat er aandacht is voor iedereen. 

De prijs van 6 lessen is € 92,50.

Aan het einde van de cursus krijgt elke cursist een 'bewijs van deelname' certificaat. Deze certificaat is op te halen bij dierenspeciaalzaak Djairo's Nature gevestigd op de Graaf Willemlaan 87 te Hendrik Ido Ambacht. Bij het ophalen van de certificaat krijgt elke cursist een goodiebag voor de hond. 
Toch liever examen doen? Die mogelijkheid is er en geef dit voor de start van de cursus door. Er zal dan een datum gepland worden voor examen af te nemen. Hier wordt € 12,50 in rekening gebracht. 

Opgeven kunt door een email te sturen naar info@shadowpack.nl

Dit is een vervolg cursus na de puppy cursus. U kunt zich alleen aanmelden voor deze cursus als u eerder bij ons heeft gelest. Heeft u nog geen les gehad bij hondenschool Shadow Pack, dan zal er eerst een privéles geboekt worden. Kosten voor een privéles bedraagt € 39,50 voor 30 minuten.

Zaterdag 20 juli om 11.00u - Nog 6 plekken beschikbaar...

Gelieve alleen maar privéles? Dat is ook mogelijk. 
5 privélessen bedraagt € 179,50 (losse lessen is niet mogelijk). Privélessen worden alleen gegeven op doordeweekse dagen van dinsdag t/m vrijdag vanaf 14.00u tot 16.00u. In de weekenden en avonden is dit niet mogelijk.

Wij werken niet met een wachtlijst. Houdt deze site in de gaten voor nieuwere datums.

[kiwi-social-bar]