Cursus Zelfbeheersing en Impuls Controle

Is uw hond meer met de buitenwereld bezig dan met u? Heeft u geen contact met uw hond zodra u de voordeur uit stapt? Wilt u dat uw hond meer concentratie heeft? Dan is deze cursus precies geschikt voor u en uw viervoeter!

Deze cursus is speciaal bedoeld voor honden waar de concentratie ver te zoeken is. Bijvoorbeeld honden in de puberteit, de wel bekende bananen in de oren, of honden die onzeker (angstig) zijn. Ook honden die snel overprikkeld raken door verkeer, mensen, andere honden, etc.

Met deze cursus leren we de hond zelfstandig te werken en de kans op slagen groot zal zijn om de opdracht te vervullen. Door de hond leuke creatieve opdrachten te geven die niet hoogdrempelig zijn en altijd leuk voor de hond zijn, zorgt ervoor dat de hond steeds een beetje meer zelfverzekerder wordt. Door ook juist oefeningen te geven waar de hond de neus moet gebruiken zorgt ervoor dat ook weer zelfverzekerdheid. Honden die angstig zijn gebruiken minder hun neus. Door dit soort opdrachten stimuleren wij weer de hond goed zijn neus te gebruiken. Ook leren wij prikkels die spannend zijn, positief te draaien.

Met groepjes van maximaal vier honden gaan wij aan de slag. Er wordt goed gekeken dat angstige honden niet bij drukken pubers worden geplaatst. Heeft u nog geen cursus bij ons gevolgd? Dan vragen wij eerst om een privéles te boeken. De privéles is een half uur en bedraagt € 39,50. Zo kunnen wij goed kijken waar uw hond in welke groep het beste past.

De cursus zelf bedraagt € 130,00 voor 5 lessen met max 4 cursisten. Opgeven kan via info@shadowpack.nl. Als er eerst een privéles geboekt moet worden, geef dan via de email uw 06-nummer door. Dan nemen wij binnen vijf werkdagen contact met u op.

Vrijdag 28 juni om 13.00u – Nog 1 plek beschikbaar…
Maandag 1 juli om 16.30u - Nog 4 plekken beschikbaar...
Vrijdag 13 september om 12.00u - Nog 4 plekken beschikbaar...
Maandag 9 september om 17.00 - Nog 4 plekken beschikbaar...