Puberteit cursus

Zit uw hond in de puberteit? En lijkt het wel dat de hond alles is vergeten wat hij/zij bij de puppycursus heeft geleerd? Heeft hij/zij kroketten in de oren?

Wij hebben speciale cursus voor de pubers. In deze cursus zorgen wij dat het baasje weer interessanter wordt dan de buitenwereld. We gaan ervoor zorgen om de band tussen het baasje en de hond te verbeteren door allerlei leuke oefeningen te doen.

De cursus wordt in Hendrik Ido Ambacht gehouden op woensdag- en vrijdag middag. Op zaterdag heel de dag.

Ook gaan we tijdens de cursus de oefeningen uitbreiden wat we hebben geleerd in de puppycursus.

Op hondenschool Shadow Pack werken wij niet met vrijwilligers. Wij werken met instructeurs met jaren ervaring en die elk jaar bijscholen. Extra workshops zijn niet nodig, zoals E.H.B.O. voor honden en lichaamstaal hond. Dit wordt gelijk in de lessen meegenomen, zodat u niet nog meer geld hoeft uit te geven voor een extra workshop.

Er is een extra service voor vragen buiten de lessen om. En u kunt gebruik maken van onze besloten Facebook pagina tijdens de gehele cursus. Op deze pagina zijn er filmpjes van eigen honden te zien of honden van de cursus. De vraag van de week wordt besproken en er zijn nog veel meer handige tips te vinden.

Ook hebben wij een hondenuitlaatservice waar de cursist (gratis) gebruik van mag maken om mee te lopen met eigen hond tijdens de wandeling met de roedel van instructrice Mirella Lodder. De uitlaat is van maandag tot en met vrijdag. De hond kan zo socialiseren met verschillende hondenrassen.

De cursus bestaat uit 8 weken van een kleine uur. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven van max. 8 honden, zodat er aandacht is voor iedereen. 

De prijs van 8 lessen is € 95,00.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@shadowpack.nl 

Wij streven ernaar binnen drie WERK-dagen uw e-mail te beantwoorden. 

I.v.m. drukte zijn wij niet telefonisch bereikbaar.