Kind en hond

“Omdat de meeste bijtincidenten thuis gebeuren met kind en eigen hond, vindt Hondenschool Shadow Pack het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Bij binnenkomst mogen de kinderen gaan kleuren onder het genot van een ranja en een chipje. Op een speelse manier leren wij kinderen hoe ze het beste een hond kunnen benaderen. We nemen de belangrijkste punten mee van de lichaamstaal van de hond. De huisregels van Raad van Beheer. Wat je juist wel of juist niet mag doen met de hond. Met puzzels, kleurplaten en knuffels (de ware grote van de hond) leren wij kinderen op een leuke en veilige manier met een hond om te gaan.

De kinderen gaan samen met ouder/verzorger een mini snuffelmat maken voor de hond. En sluiten af met een snuffel speur parcours af, waar ieder kind een deelname certificaat krijgt. Als de kinderen naar huis gaan geven wij namens het Koninklijke Hondenbeschermig een stripboekje mee en de ouders een flyer kind en hond. Op een groot poster formaat die het kind kan ophangen in zijn/haar kamer staan de regels nog een keer op die we besproken hebben met leuke illustraties.

Locatie
Djairo’s Nature
Graaf Willemlaan 87
Hendrik Ido Ambacht

Prijs:
€ 17,50 per kind

Mocht u een kinderfeestje willen geven, stuur ons dan een e-mail voor de mogelijkheden. Info@shadowpack.nl
[kiwi-social-bar ]